100103

Nokia 5.1 PLUS DUAL-SIM BLACK

Android 8.1 Oreo, 4G LTE, 32GB, Dual Sim

Varenr: 163874
1 495,-
8 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Nærmere det det skjer
Uansett om du ser på film eller videochatter med venner, så kommer den 5,8 tommers skjermen i HD+ til å føle at du er på stedet. Kant-til-kant-designet utnytter hver millimeter slik at det blir mer for deg å se.


AI – A står for Art
Ta et bilde som er like perfekt som øyeblikket, med 13 MP hovedkamera og dets 5 MP dybdesensor. Ta deretter frem din indre kunstner med AI-funksjonen som Bokeh-uskarphet for å skape et bilde som er ditt eget. Med portrettbelysning og et 8 MP frontkamera, kan du også gi dine selfies en kunstnerisk touch.


Kraftigere Morsommere.
Dette er laget for de mer krevende mobilspillerne og for de som vil se alle seksjonene samtidig. Octa-core prosessoren i hjertet av Nokia 5.1 Plue er MediaTeks mest avanserte chip hitttil. Optimalisert strømforbruk betyr at din flukt inn i TV-serienes eller gamingens verden kan vare litt ekstra lang.


Det beste med Android, trygt og oppdatert
Beskytter informasjonen din og dine verdifulle minner. Nokia 5.1 Plus leveres med Android™ Oreo™, månedlige sikkerhetsoppdateringer i tre år samt tre år med oppgraderinger – alt for å holde deg sikker. I tillegg tilbyr Android One et rent grensesnitt med de nyeste funksjonene. Med gratis, obegrenset lagring av bilder med høy oppløsning med Google Foto2, kan du hele tiden fortsette å fotografere og dele.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Frontkamera piksler 8 MP
Garanti 2 År
Hovedkamera (bak) piksler 5 MP
Minne/ RAM 3 GB
Tilstand Brukt
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 32 GB
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G
Annet Fingeravtrykksleser
Årsmodell 2018
Skjermstørrelse 5.9"
Hovedkamera 13MP