135517

Lenovo Thinkcentre M80q Gen3

i7, 16GB RAM, 512GB SSD

Varenr: 175162
9 095,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Lenovo ThinkCentre M80q Gen 3 Forhåndsinstallert Windows 11, slå på og begynn å jobbe. Fleksible monteringsmuligheter, selv under et skrivebord. Ende-til-ende-sikkerhet med ThinkShield. Supertilpassbar med en mengde porter. Verktøyløs tilgang til SSD for enkel utvidelse.

Stor produktivitet
Denne lille stasjonære PC-en har stor prosessorkraft med opptil Intel vPro Enterprise eller Essentials med 12 generasjons Intel Core i7-prosessorer. Et mangfold av porter betyr at tilpassing av ThinkCentre M80q Gen 3 for spesifikke arbeidsflyter går som en lek. Legg til opptil fire skjermer for enda mer funksjonalitet.

Enkel administrasjon
ThinkCentre M80q Gen 3 er enkel å distribuere, oppgradere og administrere takket være funksjoner som selvreparerende BIOS og verktøyløs tilgang til SSD og minnemodul. Med forbedrede I/O-porter, inkludert den tilpassbare tilkoblingen til Flex IO, kan du koble til alt det eksterne utstyret du trenger.

Bygget robust. Bygget grønn.
Lenovos dedikasjon til kvalitet betyr at den lille stasjonære PC-en med M80q Gen 3 takler søl, støv og mer. Den er MIL-STD-sertifisert mot flere virkelige standarder for seighet og holdbarhet. Som alle ThinkCentre-enheter, er den bygget av resirkulert plast i en Closed Loop, og er sertifisert for ENERGY STAR 8.

Suveren sikkerhet
Forny fryktløst med ende-til-ende-sikkerheten til ThinkShield, som kombinerer bransjeledende maskinvare, programvare, tjenester og prosesser for å beskytte ideer og virksomhet. Intel vPro-plattformen gir beskyttelse under operativsystemet å beskytte data og eiendeler på en bedre måte samt å opprettholde langsiktig stabilitet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Nano
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor type Core i7-12700T
Tilstand Brukt
USB-C / Thunderbolt 1 port
Vekt (kg) 0-1.5Kg
WiFi Ja
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i7
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
USB 3.0 5 porter
Minne/ RAM 16 GB
Årsmodell 2020


Tilbehør