119062

Huawei P20 Pro Blue

Dual Sim, 128GB

Varenr: 170437
2 995,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Ny FullView Display
Se neste generasjons skjermteknologi i all sin prakt, når den nye HUAWEI FullView Display gir liv til den 6,1-tommers OLED-skjermen. Det er vår beste skjerm noensinne med et overlegent fargespekter. Den kantløse fingeravtrykksleseren med sin smarte navigering kan brukes i stedet for det virtuelle menyfeltet.


Klarere bilder
HUAWEI P20 Pro er utstyrt med enestående RGB-kamera på 40 MP som levererer uslåelig skarphet, fargenøyaktighet, fokus og kontrast på hvert bilde du tar.


960 fps Super Slow Motion
Få tid til å sakte inn hele veien til 960 bilder per sekund med 960 fps Super Slow Motion for videoopptak. Bruk denne innstillingen til å fange livets dyrebare, men akk så korte øyeblikk før de flyr forbi.


Fra selfie til selvportrett
Frontkameraet på 24 MP gjør at du ser fantastisk ut på alle dine selfies. Det tar levende, skarpe og enestående bilder i lys og i mørke, innzoomet eller på avstand.


Kirin 970 med innebygd NPU
Det AI-drevne fotografisystemet i HUAWEI P20 bruker chipsettet Kirin 970 for å tilby en rekke ulike premiumfunksjoner og kreative verktøy som del av en overlegen smarttelefonopplevelse.


Mer kraft i lengre tid
HUAWEI P20 har et kraftig batteri som lader sikkert og raskt og holder lenger. Med HUAWEI SuperCharge kan det kraftige batteriet på 4000 mAh hurtiglades i høy hastighet for maksimal bekvemmelighet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Facetime HD Webcam
  • Sprutsikker
  • Fingeravtrykksleser
Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Garanti 2 År
Tilstand Brukt
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G
Hovedkamera (bak) piksler
  • 12 MP
  • 12 MP Wide
Minne/ RAM 4 GB
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 128 GB
Årsmodell 2018
Skjermstørrelse 6.1"