135107

MSI - Codex 3 B913 Tower

i5, 16GB Minne, 512GB SSD, GTX 1060

Product nr: 175087
6 995,-
1 in stock
DescriptionTechnical info
Description

Kraftig PC for spilling, lett å flytte
Den 19 liter store Legion C530-kuben gir deg spillkraften til en tårn-PC i et design som gjør den lett å flytte. Dominer i alle spillene dine med de nyeste prosessorene og dedikert grafikk, i tillegg til et kjølesystem med to kanaler som effektivt eliminerer all varme i kuben. Og på utsiden får du et forbedret design som tar seg godt ut i hvilket som helst rom i hjemmet ditt.


Laget for fremtiden
C530 har den nyeste generasjonen Intel® Core™-prosessorer med Intel® Optane™-minne. Det gjør at du kan installere alle spillene dine og kjøre dem med tilnærmet SSD-hastighet, samtidig som farten øker automatisk for de oftest brukte spillene slik at oppstarten og nivålastingen går raskt. Med denne oppgraderte plattformen får du prosessorkraften du trenger for høye innstillinger og jevn spillflyt.


Flott på utsiden …
Legion C530-kuben ble designet med et bedre design, fra det kompakte jerngrå kabinettet til detaljer som den flotte frontgrillen, med integrert hvit LED “Y”-belysning. Alt pakket inn i et sofistikert kabinett som rommer 19 liter, som er mer kompakt enn tårnene med sine 28 liter. Dette lar deg plassere C530 hvor som helst i hjemmet ditt og nyte synet.


Klar for å yte maksimalt på innsiden
Når du har den kraftigste spillmaskinvaren foran deg, så vil du vil gjerne vise den frem? C530 har et 100 % gjennomsiktig toppanel med integrert rød systembelysning, så du kan skje alt det magiske som foregår på innsiden.


Episk spilling med kjøligere komponenter
Ikke bli offer for spillernes eldste fiende – varme. C530-kubens tokanals kjølesystem ble utviklet for å bekjempe varme. Prosessoren og grafikkprosessoren kjøres ned uavhengig av hverandre, takket være dedikerte kjølekanaler, noe som reduserer systemtemperaturen og viftestøy, og sørger for at ytelsen forbedres.


Hvordan få plass til masse action i en mindre pakke …
Tradisjonell spilldesign er for avhengig av de alt for gamle hovedkortdesignene, noe som gjør det tilnærmet umulig å få plass til de beste komponentene i kompakte enheter. Men det gjelder ikke for C530. Vi har frigjort plass ved å plassere hovedkortet i midten av PC-en, med prosessoren og grafikkprosessoren på hver sin side av hovedkortet. På den måten for du alle fordelene de beste komponentene gir i en kompakt enhet, som passer hvor enn du velger å plassere den.


… og få tilgang til alt senere
C530 gir deg episk spillytelse i et kompakt design, i tillegg til alt du trenger for enkelt å oppgradere – når den tid kommer. Vet du hva du ikke trenger? Verktøy. Denne PC-en har et oppgraderingssystem som ikke krever verktøy, så du enklere får tilgang til komponentene. Og det integrerte bærehåndtaket og lette designet gjør at du kan spille som du vil, når du vil.


Fantastisk lyd med Dolby Atmos®
Dolby Atmos® skaper en utrolig opplevelse med hodetelefoner, og gir deg lyd som flyter over deg og rundt deg i rommet. Det er som å befinne seg midt i handlingen, med en lyd som strømmer fra alle kanter i et tredimensjonalt rom. Lyden fra Dolby Atmos er oppslukende og følelsesladet – en lyd som sørger for en svært underholdende opplevelse.

Technical info

Product information

Condition Brukt
CPU Speed 2.80GHz
CPU type Core i5-8400
DisplayPort / Mini DP 1 port
DVI 1 port
Formfactor Tower
Harddrive technology SSD
Headphone 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Optical Ja
USB-C / Thunderbolt 1 port
Warranty 2 År
Ethernet/LAN 10/100/1000
HDMI 2 porter
Operativsystem Windows 11 Professional
Processor family Intel i5
USB 3.0 2 porter
USB 2.0 4 porter
Harddrive storage 400GB-599GB
Weight (kg) 5-10Kg
Memory/ RAM 16 GB
Year 2018