132969

Asus VG28U 28" TUF Gaming

3840x2160, IPS 4K UHD, 144 Hz, G-Sync

Varenr: 174454
5 990,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

4K-oppløsning (3840 x 2160) og IPS -panel
Med en oppløsning på 3840 x 2160 får du en skjerm som viser alle detaljer, er like egnet for spill som for multimedia og arbeid. Og med skjermens IPS -panel får du oppleve fantasifulle og klare farger.

144 Hz oppdateringsfrekvens
Utstyr deg med den dobbelte skjermhastigheten sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakkete bilder og uskarpe bevegelser. Med en 144 Hz oppdateringshastighet gjengis hver bilderamme skarpt og i en konsekvent sekvens, slik at du kan sikte godt i skytespill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. 

1 ms responstid
ASUS TUF Gaming VG28UQL1A har en veldig rask responstid på bare 1 ms (MPRT). Kombinert med Extreme Low Motion Blur (ELMB)-teknologi holder bevegelige objekter seg skarpe, noe som gjør spillet mer flytende og responsivt. Spesielt verdsatt i raske FPS -spill.

DisplayHDR 400
DisplayHDR  400 (High Dynamic Range) gir et bredt fargeskala og kontrast som overstiger SDR (Standard Dynamic Range). Du får lysere hvit og mørkere sortnivå, samt en lysstyrke på 450 nit. For høyere bildekvalitet med fantastiske farger.

AMD FreeSync Premium
AMD FreeSyncs-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermoppdateringsintervallet til grafikkortets bildefrekvens. Uansett om du går gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke legge merke til input-lag.

G-Sync kompatibel
Skjermen har blitt utstyrt med Adaptive-Sync (FreeSync), men den er også NVIDIA G-Sync-kompatibel, noe som gjør at den leverer en grunnleggende VRR (variabel oppdateringshastighet) på GeForce GTX 10-serien og GeForce RTX-serien grafikkort. For å gi deg sømløse bilder når du spiller de siste sports- og actionspillene.

ASUS Variable Overdrive
Integrert ASUS Variable Overdrive -teknologi gjør at skjermen dynamisk kan endre innstillingene når bildefrekvensen svinger, noe som garanterer optimale resultater for alle spill. Du velger selv hvor sterk du vil at den samlede effekten skal være, og lar deretter skjermen ta den derfra.

Tilkoblingsmuligheter
En rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI 2.0 og 2.1 samt DisplayPort 1.4 (DSC), garanterer bred kompatibilitet med en rekke porter.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype Monitor
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
HDMI 4 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Tilstand Brukt
USB 3.0 2 porter
Skjermoppløsning 3840 x 2160
Skjermstørrelse 28"