129658

Philips 65" OLED806 4K

3840x2160 Ultra HD, OLED 4k,100Hz

Varenr: 173453
11 495,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Gjør filmkveldene til noe helt eget med Philips 65" OLED706 4K UHD smart-TV som gjengir ethvert innhold i autentiske farger som strekker seg utenfor rammen til TV-en takket være 4-sidig Ambilight. Surf på internett på jakt etter filmer på Netflix eller Youtube og kos deg med forbedrede farger selv for online streamingtjenester. Støtte for variablel oppdateringsfrekvens (VRR) og HDMI 2.1-forbindelse gjør TV-en til et utmerket valg for gaming på storskjerm. Bruk stemmen til å styre TV-en og andre smarthjemenheter via integrert Google Assistant eller støtten for Amazon Alexa. Bruk DTS Play-Fi for å koble til andre høyttalere for en lyd som vil omgi deg fra enhver retning.

OLED-teknologi
OLED-TV endrer TV-universet. En ny skjermteknologi ved navn OLED (Organic Light Emitting Diodes) gir et mer lyssterkt bilde, økt effektivitet, et slankere design og bedre oppdateringsfrekvens og kontrast enn både LCD og plasma. La deg imponere av den beste bildekvaliteten noensinne.

Ambilight-teknologi
Philips TV-er skiller seg fra andre apparater i TV-kategorien med sin unike Ambilight-teknologi. 806-serien kommer med 4-sidig Ambilight, får skjermen til å fremstå større ved å projisere lys fra alle sider av TV-skjermen til den omgivende veggen. Ambilight-teknologi matcher fargen til bildene på skjermen for å gjøre TV-opplevelsen mer fengende slik at det nærmest ser ut som om TV-en flyter.

P5 AI Perfect Picture Engine
Den 4. generasjons P5-motoren med to brikker bruker AI-algoritmer for å forbedre bildeflyten og bildeskarpheten for en unik seeropplevelse og detaljkvalitet man hittil ikke har sett maken til. AI-algoritmen er i stand til å skille mellom natur, ansikt, bevegelse og mørkhet og digitalt optimere alt på skjermen i sanntid. Den økte prosesseringskraften sikrer ytelse av topp kvalitet. Resultatet er enda dypere sortnivå, de lyseste hvitfarger og mer levende, naturlige farger med utrolige detaljer slik at du kan nyte sport, filmer og hva det måtte være til det fulle.

Levende HDR-farger
Opplev 4K UHD med revolusjonerende fargedybde og kontrast takket være kompatibilitet med alle de beste HDR-formatene (High Dynamic Range) inkludert Dolby Vision, HDR10+ og HLG. HDR-teknologi sikrer at de mørkeste områdene av bildet fremstår mørkere, mens lyse områder vil fremstå lysere. Opplev et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser og få TV-opplevelser som minner enda mer om virkeligheten.

Dolby bilde og lyd
Få en hjemmekinoopplevelse med Dolby Vision og Dolby Atmos. Dolby Vision sikrer autentiske og levende farger som gir liv til ethvert innhold, mens Dolby Atmos gir et lyduttrykk hvor det føles som om du er omgitt av lyd, slik at du vil føle deg som et midtpunkt i handlingen.

Android TV
Operativsystemet Android TV gir deg enkel tilgang til en verden av underholdning. De intuitive menyene gir persontilpassede anbefalinger til filmer, videoer, serier, sanger, spill og mer. Bruk mindre tid på å søke og mer tid på å bli underhold med stemmestyring. Utforsk apper i Google Play og last ned dine favoritter. Jo mer du bruker din Android TV, jo mer vil du nyte den.

Perfekt for gaming
Spill spillene dine på en stor skjerm med overlegen bilde- og lydkvalitet og få overtaket på fiendene dine. TV-en har HDMI 2.1-forbindelse, innstillinger for lav forsinkelsestid og støtter VRR (Variable Refresh Rate/variabel oppdateringsfrekvens) for god bildeflyt og rask action.

Produktserie
Dette produktet er en del av en produktserie som består av Philips OLED806 og OLED856. Philips 806 og 856 skiller seg fra hverandre da de har ulike stativ. Philips 856 kommer kun med skjermstørrelsene 55" og 65". Med unntak av dette er de tekniske spesifikasjonene de samme.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
HDMI 4 port
WiFi Ja
Ethernet/LAN 10/100/1000
USB 2.0 3 porter
Vekt (kg) 10Kg +
Skjermoppløsning 3840 x 2160
Skjermstørrelse
  • 6.5"
  • 65"